Allergie informatie: Aardbeien -trifle-bruleé
Terug naar het receptIngrediënten
- 85 gram amarettikoekjes, grof verkruimeld of 2 plakken cake, gehalveerd
- 2 eetlepels Madeira, zoete sherry of kirsch
- 85 milliliter slagroom
- 85 milliliter custardvla (volg aanwijzing op verpakking)
- 100 gram aardbeien, schoongemaakt en gehalveerd
- 3 eetlepels bruine rietsuiker
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Rabarber-aarbeienjam
Met rabarber, aardbeien en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Bowl
Met dubbelfris en vers frui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - mira - Kinderspoom
Met kinder champagne, sorbetijs en aardbeien uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - keukenwonder
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Aardbeien -trifle-bruleé
- Allergieen informatie