Allergie informatie: Aardbeien uit de wok met jenever
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aardbeien
- 60 gram rietsuiker
- 1 deciliter jenever
- 50 gram roomboter
- zwarte perper uit de molen
- vanille-ijs
- 4 blaadjes verse munt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Aardbeien uit de wok met jenever
- Allergieen informatie