Allergie informatie: Aardbeiencappuccino met vlinderkoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de vlinderkoekjes (circa 28 koekjes):
- 75 gram boter
- 75 gram poedersuiker
- 75 gram bloem
- 2 eiwitten
- bakpapier
- Voor de cappuccino:
- 600 gram aardbeien
- 2 eetlepels suiker
- 1 eetlepel citroensap
- 100 milliliter koude halfvolle melk
- melkopschuimer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Aardbeiencappuccino met vlinderkoekjes
- Allergieen informatie