Allergie informatie: Abrikozenroomvla met lange vingers
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gedroogde abrikozen
- 1 blikje (420 gram) halve abrikozen op lichte siroop (uitlekgewicht 240 gram)
- 1 bekertje verse slagroom
- 20 gram custardpoeder
- 15 gram maizena
- 1 pak lange vingers
- 500 milliliter melk
- 1 vanillestokje
- 1 zakje slagroomversteviger
- 80 gram witte basterdsuiker (+ 2 eetlepels voor de slagroom)
- snufje zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Abrikozenroomvla met lange vingers
- Allergieen informatie