Allergie informatie: Amandelfilotaartjes met citroenmascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram geschaafde amandelen
- 55 gram suiker
- 4 vellen filodeeg
- 50 gram boter, gesmolten en afgekoeld
- poedersuiker om te bestrooien
- geroosterde pruimen
- 4 rode pruimen, ontpit en in kwarten
- 20 gram boter
- 110 gram suiker
- citroenmascarpone
- 250 gram mascarpone
- 150 milliliter slagroom
- 40 gram poedersuiker (of naar smaak)
- rasp van 1 grote (liefs biologische) citroen
- 0,5 theelepel vanillearoma
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Amandelfilotaartjes met citroenmascarpone
- Allergieen informatie