Allergie informatie: Bosbessen-panna cotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bosbessen
- 2 eetlepels bosbessenjam
- 1-2 eetlepels citroensap
- 4 blaadjes gelatine
- 250 milliliter slagroom
- 125 milliliter melk
- 1 eetlepel suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- staafmixer
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Bowl
Met dubbelfris en vers frui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - mira - Bosbessensiroop
Met verse bosbessen, kristalsuiker en citroen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Bowl
Met kersen, madarijntjes en ananas uit Nederland
4 porties - 5 uur en 20 minuten
Dranken - harwoon - Warme amandelquinoa met frambozen en/of bosbessen
Met amandelmelk, quinoa en bosbessen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ontbijtgerechten - Lotuz
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Bosbessen-panna cotta
- Allergieen informatie