Allergie informatie: Bosvruchten kwarklasagne
Terug naar het receptIngrediënten
- 15 gram allesbinder
- 300 milliliter kersensap
- 3 eetlepels + 100 gram suiker
- 450 gram gemengde bosvruchten (diepvries)
- 3 eieren
- 50 gram boter
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 250 gram magere kwark
- 50 milliliter melk
- 150 gram mascarpone
- 1 pakje vanillepuddingpoeder om te koken voor 500 milliliter melk
- 1 onbespoten citroen
- boter voor de ovenschaal
- 6 lasagnevellen
- 2 eetlepels amandelschaafsel
- poedersuiker
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Kinderspoom
Met kinder champagne, sorbetijs en aardbeien uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - keukenwonder - Fresh Berry Sorbet
Met bosvruchten, yoghurtijs en cassis uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - azuro - Fruitcocktail
Met bosvruchten, peer en nectarines uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Salade van vers fruit
Met gemengd fruit, grand marnier en rum uit Nederland
4 porties - 23 uur
Cocktails met alcohol - nancy28
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Bosvruchten kwarklasagne
- Allergieen informatie