Allergie informatie: Brulče van verse mango en mascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote rijpe mango's
- 250 gram mascarpone
- 200 gram griekse yoghurt
- 1,5 theelepel gemberpoeder
- fijn geraspte schil en sap van 1 limoen
- 1 eetlepel rum
- 6 eetlepels ruwe rietsuiker
- 20 gram boter
- verse munt om te decoreren
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Brulče van verse mango en mascarpone
- Allergieen informatie