Allergie informatie: Cassata siciliano op een makkelijke manier
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram slagroom
- 75 gram basterdsuiker
- 250 gram ricotta
- 100 gram bittere chocola, kleingehakt.
- 30 gekonfijte kersen (bigarreaux) kleingehakt (bewaar 12 hele kersen voor de garnering)
- 16 lange vingers
- 200 milliliter marsala
- 4 glazen of ijscoupes
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Cassata siciliano op een makkelijke manier
- Allergieen informatie