Allergie informatie: Chocolade amarreti cassata
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram amarettikoekjes
- 75 gram gewone biscuitjes (bijv. maria)
- 150 gram pure chocolade
- 1 eetlepel cacaopoeder + extra voor bestuiven
- 3 eetlepels Italiaanse likeur (zoals frangelico of amaretto)+ extra voor het dopen en de saus
- 125 gram fijne kristal suiker
- 125 gram ongezouten boter, zacht
- 3 eieren gesplitst
- 1 pak savoiardi of lange vingers
- chocoladesaus:
- 125 gram pure chocolade
- 50 gram ongezouten boter
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolade amarreti cassata
- Allergieen informatie