Allergie informatie: Chocolade-griesmeelpudding
Terug naar het receptIngrediënten
- 50-75 gram pure chocolade
- 500 milliliter melk
- zout
- 2-3 eetlepels suiker
- 100 gram griesmeel
- 1 ei
- 1 blik abrikozen (425 milliliter)
- 1 zakje vanillesuiker
- groot stuk schil van 1 onbespoten citroen
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolade-griesmeelpudding
- Allergieen informatie