Allergie informatie: Chocolade kersen trifle
Terug naar het receptIngrediënten
- 425 milliliter vette room, licht opgeklopt
- 300 gram klaar gemaakte anglaise saus (vla)
- 125 milliliter donkere rum of kersenlikeur (cherry brandy)
- 6 chocolademuffins met stukjes
- kersenconfituur
- 2 potten krieken op sap - uitgelekt
- 200 gram zwarte chocolade
- 3 eetlepels melk
- een weinig donkere chocolade voor de afwerking
- een glazen kom, liefst op voet
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Rood sap met hulp van sapcentrifuge
Met kersen, appels en bieten uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Retro-bowl
Met fruit op siroop, zware siroop en bessenjenever uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Nagerechten - keukenwonder
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolade kersen trifle
- Allergieen informatie