Allergie informatie: Chocolademousse met portpruimen
Terug naar het receptIngrediënten
- 7 eetlepels melk
- 180 gram pure chocolade
- 350 milliliter slagroom
- chocoladevlokken (optioneel)
- VOOR DE PORTPRUIMEN:
- 500 gram pruimen
- 150 milliliter port
- 1 zakje vanillesuiker (8 gram)
- 1 eetlepel suiker
- 1-2 kleine kaneelstokjes
- 1 eetlepel maizena
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolademousse met portpruimen
- Allergieen informatie