Allergie informatie: Clafoutis
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kersen
- 250 gram melk
- 75 gram bloem
- 75 gram suiker
- 8 gram vanillesuiker
- evt. 2 eetlepel poedersuiker
- taartvorm 24 cm. ingevet
- 0ven voorverwarmen 190graden/ 40-45 min.
Meer Recepten
- Clafoutis
Met kersen, kwark en maizena uit Frankrijk
8 porties - 1 uur en 15 minuten
Nagerechten - yvobo - Yogurt-clafoutis met frambozen
Met eieren, yoghurt en frambozen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - jacob - Clafoutis van perziken
Met perziken, bloem en vanillesuiker uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Hartige clafoutis met voorjaarsgroenten
Met eieren, gerookte spekreepjes en parmezaanse kaas uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Hartige taarten - bettyvandijk - Clafoutis aux pommes
Met appel, suiker en eieren uit Frankrijk
8 porties - 40 minuten
Taart en gebak - kleinerat
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Clafoutis
- Allergieen informatie