Allergie informatie: Clafoutis Limousin (kersengebak)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kersen (vers ontpit of uit pot)
- 2,5 deciliter melk
- 75 gram bloem
- 3 eieren (M)
- 75 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- poedersuiker
- boter om in te vetten
- materiaal:
- lage taartvorm (ca. 24 centimeter doorsnede)
Meer Recepten
- Clafoutis
Met kersen, kwark en maizena uit Frankrijk
8 porties - 1 uur en 15 minuten
Nagerechten - yvobo - Clafoutis
Met kersen, bloem en mellk uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - Pandaliesje - Yogurt-clafoutis met frambozen
Met eieren, yoghurt en frambozen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - jacob - Clafoutis van perziken
Met perziken, bloem en vanillesuiker uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Knapperig kersengebak
Met mascarpone, kersen en cornflakes uit Nederland
16 porties - 1 uur
Taart en gebak - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Clafoutis limousin (kersengebak)
- Allergieen informatie