Allergie informatie: Flensjes met ananas bavaroisijs en pina colada saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 blaadje gelatine
- 0,5 liter gepureerde schijven ananas
- 0,25 liter slagroom
- 75 gram suiker
- 3 eierdooiers
- 0,5 deciliter rum
- 2 deciliter kokosmelk
- 8 flensjes
- 4 takjes verse munt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Flensjes met ananas bavaroisijs en pina colada saus
- Allergieen informatie