Allergie informatie: Flensjes met kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- zout
- 30 gram bloem
- 2 deciliter melk
- klontje boter
- 1 kleine pot kersen
- 3 eetlepels rietsuiker
- 50 gram boter
- 1 deciliter sap van de kersen
- 1 glaasje kersenlikeur
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Flensjes met kersen
- Allergieen informatie