Allergie informatie: Flensjes met sinaasappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram bloem
- 2 theelepels rietsuiker
- 2 eieren
- 2,5 deciliter melk
- 15 gram gesmolten boter
- 1 eetlepel cognac
- Voor de sinaasappelsaus :
- 60 gram boter
- 40 gram rietsuiker
- 1 eetlepel sinaasappelrasp
- 1 eetlepel citroenrasp
- 2,5 deciliter sinaasappelsap
- 60 milliliter citroensap
- 1,25 deciliter cognac
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Flensjes met sinaasappelsaus
- Allergieen informatie