Allergie informatie: Gateau chaud (warm lopend chocolade taartje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram ongezouten roomboter
- 225 gram pure chocolade
- 3,5 heel ei
- 4 eidooiers
- 90 gram gezeefde bloem
- 90 gram suiker
- 6 koffiekopjes
- beetje boter om kopjes in te boteren
Meer Recepten
- Veganistisch gehakt voor op de boterham
Met rijstwafels, tomatenpuree en uien uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Veganistisch - Micha1 - Broodje shoarma (broodje warm vlees)
Met shoarmavlees, pitabroodjes en ijsbergsla uit Griekenland
4 porties - 1 uur
BBQ - Hanni1990 - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Met kreeft, hollandse garnalen, zalm uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Kerst - lekker_koken
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gateau chaud (warm lopend chocolade taartje)
- Allergieen informatie