Allergie informatie: Gebakken peer met karamelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kleine peren
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel boter
- 4 eetlepels suiker
- 6 eetlepels appelsap
- 12 zachte karamelfudge (bijv. Lonka)
- 125 milliliter slagroom
- 4 theelepels nougatine
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gebakken peer met karamelsaus
- Allergieen informatie