Allergie informatie: Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 golden delicious
- 50 gram poedersuiker
- 1 in de lengte gehalveerd vanillestokje
- voor de caramelmousse:
- 170 gram kristalsuiker
- 35 centiliter melk
- 3 eidooiers
- 4 blaadjes gelatine
- 35 centiliter geslagen room
- chocolademousse:
- 40 gram zwarte chocolade
- 30 gram vloeibare zure room
- eiwit
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse
- Allergieen informatie