Allergie informatie: Gepocheerde peertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 375 milliliter droge witte wijn (bijv Riesling)
- 3- 4 eetlepels suiker
- sap en schil van 0,5 citroen
- 6 kleine rijpe peertjes (niet te zacht)
- 150-200 milliliter slagroom
- 2 theelepels + een beetje poedersuiker
- 2 eetlepels perenbrandewijn
- evt. voor de garnering de schil van 1 citroen in spiralen of schaafsel
Meer Recepten
- Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Met kreeft, hollandse garnalen, zalm uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Kerst - lekker_koken - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Gulai Telor Bebek (kokossausje met gepocheerde eendeneieren)
Met eendeneieren, sjalotjes en lombok uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - jaccor - Stoofperen volgens oma's recept
Met stoofperen, kaneelstokje en kruidnagelen uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Bijgerechten - isis - Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus)
Met rode poon, groene rawits en rode ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gepocheerde peertjes
- Allergieen informatie