Allergie informatie: Geurige peertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stevige rijpe peren, geschild
- 4 kaneelstokjes
- 2 kruidnagels
- 1,5 theelepels kaneelpoeder
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels ongezouten boter, in blokjes
- 200 milliliter bruine rum of sinaasappelsap
- 4 eetlepels bruine suiker
- slagroom
Meer Recepten
- Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Thais lamsvlees met djeroek poeroet
Met lamskoteletten, kokosmelk en rijst uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Rijstgerechten - zlatadeboer - Stoofperen volgens oma's recept
Met stoofperen, kaneelstokje en kruidnagelen uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Bijgerechten - isis - Geurige citroenmayonaise met knoflook
Met knoflook, olijfolie en citroenmayonaise uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Geurige kokoskip
Met kippendij, gember en knoflook uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Geurige peertjes
- Allergieen informatie