Allergie informatie: Gevulde appel met vanillesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 13 gram custardpoeder
- kaneel
- 1 eetlepelsuiker
- 250 milliliter melk
- 100 gram banketbakker marsepein
- 50 gram hazelnoten
- 1 ei
- 4 grote stevige appels
- 1 eetlepel + een beetje boter
- 1 eetlepel hazelnootschaafsel
- eventueel poedersuiker en munt als versiering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gevulde appel met vanillesaus
- Allergieen informatie