Allergie informatie: Gevulde perziken
Terug naar het receptIngrediënten
- 55 gram ongezouten boter
- 6 grote, rijpe perziken
- 25 gram gemalen amandelen
- 55 gram amaretti koekjes, goed gebroken
- 1 eetlepel amaretto
- 0,5 theelepel geraspte citroenschil
- 1 theelepel cacao
- 1 theelepel suiker
- 225 milliliter middel-droge witte wijn
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gevulde perziken
- Allergieen informatie