Allergie informatie: Gevulde perziken
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram amaretti of gedroogde bitterkoekjes
- 5 grote stevige perziken
- 1 eidooier
- 35 gram suiker
- 20 gram boter
- 1 eetlepel abricot brandy
- 2,5 deciliter melbasaus (recept volgens Mijn Receptenboek)
- 1/8 liter slagroom
- 10 gram poedersuiker
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gevulde perziken
- Allergieen informatie