Allergie informatie: Gingerbread & sherry trifle
Terug naar het receptIngrediënten
- 117 gram peperkoekdeeg
- 100 gram lange vingers
- 100 milliliter sherry
- 8 clementines
- 600 milliliter slagroom
- 500 milliliter vanille custard
- 20 gram geschaafde pure chocolade
Meer Recepten
- Komkommersoep met paprika
Met komkommer, rode paprika en sherry uit Nederland
4 porties - 3 uur en 40 minuten
Soepen - lucyvader - Bleekselderij in Taotjosaus
Met bleekselderij, taotjo en rode peper uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Rijst met Bamboescheuten
Met rijst, dashi en bamboescheuten uit Japan
4 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - 34533 - Papillotte van zalm met ganda ham
Met zalm, ganda ham en prei uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - wullum - Frisse marinade
Met koriander, nasikruiden en limoensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gingerbread & sherry trifle
- Allergieen informatie