Allergie informatie: Italiaanse stoofpeertjes met mascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote rijpe peren
- 3-4 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 1 kaneelstokje
- schil van 1 biologische citroen
- 175 gram suiker
- 750 gram Italiaanse rode wijn
- 2 eidooiers
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 gram mascarpone
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Italiaanse stoofpeertjes met mascarpone
- Allergieen informatie