Allergie informatie: Kerst bombe
Terug naar het receptIngrediënten
- 7 blaadjes witte gelatine
- 2 deciliter melk
- 0,5 deciliter water
- 200 gram amandelspijs
- 200 gram aardbeien
- 200 gram kersen zonder pit
- 4 deciliter slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 1 cake
- 5 eetlepels rum
- Voor de saus:
- 0,5 pot bosvruchtenjam
- 1 deciliter port
- 1 sinaasappel
- 2 eetlepels citroensap
Meer Recepten
- Marsepeinbonbons Kerst
Met marsepein, poedersuiker en kleurstof uit Belgie
4 porties - 45 minuten
Kerst - samjuul - Ijstaart
Met slagroom en schuimkransje uit Nederland
8 taarten - 12 uur en 15 minuten
Nagerechten - mira - Kerst rijstenpudding met slagroom
Met melk, rijst en slagroom uit Nederland
4 porties - 1 uur
Kerst - inekevdsteen - Speciale (Kerst)soep
Met pannenkoeken, zalmfilet, tilapiafilet uit Nederland
4 porties - 2 uur en 55 minuten
Speciale gelegenheden - alicedb - Kerst-kaasplankje
Met roombrie, bettina blanc en walnoten uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Kerst - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Kerst bombe
- Allergieen informatie