Allergie informatie: Kwark-kokosknoedels met frambozensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 250-300 gram diepvries frambozen
- 50 gram + 2 eetlepels boter
- 250 gram magere kwark
- 3-4 eetlepels suiker
- zout
- 1 ei
- 40 gram bloem
- 30 gram griesmeel
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 eetlepel paneermeel
- 2 eetlepels geraspte kokos
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Kwark-kokosknoedels met frambozensaus
- Allergieen informatie