Allergie informatie: Limoen-kokoscrème
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 blaadjes gelatine
- 250 milliliter kokosmelk
- 150 gram magere yoghurt
- 1 zakje vanillesuiker
- sap en geraspte schil van 1/2 biologische limoen
- 7-8 eetlepels suiker
- 100 gram slagroom
- 200-250 gram frambozen
- 1 blik abrikozen (425 milliliter)
Meer Recepten
- Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Limoen-kokoscrème
- Allergieen informatie