Allergie informatie: Oostenrijkse rijstpudding
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 milliliter witte langkorrelrijst
- 375 milliliter water
- 0,5 theelepel zout
- 2 eetlepels donkere rum
- 50 gram gele rozijnen
- 1,25 liter melk
- 70 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 eieren, lichtgeklopt
- 125 milliliter room om te kloppen
- 50 gram ongezouten pistachenoten, licht geroosterd en grof gesneden
- pruimencompote (zie Mijn Receptenboek)
Meer Recepten
- Oostenrijkse worstsalade
Met worst, augurken en bieslook uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Romige rijstpudding
Met rijst, rozijnen en melk uit Nederland
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Kheer (romige rijstpudding)
Met rijstemeel, melk en suiker uit India
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Rijstpudding met gember
Met dessertrijst, gembersiroop en yoghurt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Rijstpudding met abrikozen
Met rijst, abrikozen en room uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Oostenrijkse rijstpudding
- Allergieen informatie