Allergie informatie: Panna Cotta met rood fruit
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 milliliter melk
- 150 milliliter slagroom
- 50 gram bruine basterdsuiker
- 0,5 vanillestokje of vanille extract
- 2 blaadjes gelatine
- 60 gram poedersuiker
- 250 gram gemengd rood fruit (vers of diepvries)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Panna cotta met rood fruit
- Allergieen informatie