Allergie informatie: Parfait van krieken op jenever
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eidooiers
- 100 gram suiker
- 2 deciliter kriekenjenever met krieken
- 1/2 liter slagroom
- Voor de saus:
- 2 deciliter slagroom
- 50 gram suiker
- 1/4 mespunt saffraan
- 15 centiliter frambozencoulis
- 1/4 bosje mintblaadjes
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Parfait van krieken op jenever
- Allergieen informatie