Allergie informatie: Peren met kaassaus
Terug naar het receptIngrediënten
- bechamelsaus (zie mijn recept)
- 1 eetlepel kirsch
- 150 gram geraspte Emmenthaler kaas
- 4 deciliter water
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 kruidnagel
- stukje citroenschil van circa 4 cm
- 0,5 deciliter slagroom
- zout
- peper
- 4 handperen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Peren met kaassaus
- Allergieen informatie