Allergie informatie: Perziken-clafoutis
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rijpe perziken of nectarines
- 100 gram + een beetje zachte boter
- 100 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker (8 gram)
- een beetje zout
- geraspte schil van 1 citroen (biologisch)
- 1 ei
- 1 eidooier
- 1 eetlepel melk
- 160 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 eetlepels rietsuiker
- wat poedersuiker
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Perziken-clafoutis
- Allergieen informatie