Allergie informatie: Rabarber-frambozenkruimeldessert
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bloem
- mespuntje zout
- 150 gram boter
- 200 gram bruine suiker
- 500 gram rabarber, vers of uit de diepvries, ontdooid, in kleine stukjes
- 125 gram frambozen, vers of uit de diepvries
- 3 eetlepels sinaasappelsap
- bolletjes frambozenijs voor erbij
Meer Recepten
- Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Rabarber-aarbeienjam
Met rabarber, aardbeien en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Suikervrije Rabarbermousse
Met rabarber, aardbeien en appel uit Nederland
8 porties - 35 minuten
Bijgerechten - pegas - Rabarberschutney
Met rabarber, gedroogde cranberrys en honing uit Nederland
2 porties - 35 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Rabarberjam
Met rabarber, sinaasappelsap en aardbeien uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarber-frambozenkruimeldessert
- Allergieen informatie