Allergie informatie: Rabarbercrumble met vanillesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 volle eetlepel custardpoeder
- 75 gram suiker
- 750 gram rabarber, aan stukjes van 2-3 cm
- 100 gram bloem
- 100 gram boter, in stukjes
- 100 gram lichtbruine basterdsuiker
- 75 gram blanke hazelnoten, gemalen
- voor de vanillesaus:
- 1 vanillestokje
- 5 deciliter melk
- 4 eidooiers
- 1 eetlepel custardpoeder
- 35 gram suiker
- ovenschaal met lage wand of quichevorm, ingevet.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarbercrumble met vanillesaus
- Allergieen informatie