Allergie informatie: Rabarberkruimeldessert met pecannoten
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het kruimeldeeg:
- 150 gram bloem
- 50 gram havervlokken
- 100 gram koude boter, in stukjes
- 75 gram suker
- 50 pecannoten, fijngehakt
- voor de vulling:
- 500 gram rabarber
- 3 appels
- 3 eetlepels suiker
- geraspte schil van en sap van 0,5 sinaasappel
- poedersuiker om te bestrooien
- vanilleyoghurt voor erbij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarberkruimeldessert met pecannoten
- Allergieen informatie