Allergie informatie: Rm-ricottapudding met amaretti
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram ricotta
- 60 gram poedersuiker gezeefd
- 3 eidooiers van grote eieren
- 4 eetlepels donkere rum
- 1 eetlepel dessertwijn (bijvoorbeeld marsala)
- 6 amarettikoekjes (verkruimeld)
- 2,5 deciliter slagroom, stijfgeklopt
- 6 lange vingers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rm-ricottapudding met amaretti
- Allergieen informatie