Allergie informatie: Witte chocolademousse met gekonfijte citroen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 citroen
- 50 gram suiker
- 100 milliliter water
- 2 blaadjes witte gelatine (4 gram)
- 75 milliliter melk (Melkan)
- 150 gram witte chocolade, in stukjes
- 2 plakken chocoladecake
- verkruimeld
- 2 eetlepels rum
- 200 milliliter slagroom, stijfgeklopt (Melkan)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Witte chocolademousse met gekonfijte citroen
- Allergieen informatie