Allergie informatie: Finse kaneelbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 30 gram gist
- 2 eieren
- 115 gram suiker
- 7 gram zout
- 250 gram water
- 200 gram rozijnen
- voor de vulling:
- 100 gram boter
- 6 gram kaneel
- 9 gram suiker
- strijksel:
- 10 gram koffiemelk
- topping:
- 15 gram suiker
Meer Recepten
- Finse kippakketjes
Met kipfilet, bacon en danish blue uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Finse haringsalade
Met haring, witte kool en doorregen spek uit Finland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Kaneelbroodjes
Met witbroodmix, kaneel en rozijnen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 10 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Finse bessenpap
Met cranberry's, griesmeel en suiker uit Finland
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - suleika - Finse preisoep
Met prei, aardappels en slagroom uit Finland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - mich1970
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Finse kaneelbroodjes
- Allergieen informatie