-
Het is plat en te zwaar. Ook de smaak is anders dan die van ontbijtkoek. Ik vind het eerder wat meer weg hebben van cake. Maar zeker niet vies!
Ed gaf dit recept 3/5 sterren
-
Hij is gelijk de eerste x perfect gelukt! Lekker luchtig en wow factor!
Ellepel gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vind het lekker. Eet er elke dag 5 plakken van.
Annne gaf dit recept 5/5 sterren
-
Misschien in plaats van bakpoeder mengen, kun je gist gaan gebruiken. Succes.
Yeti gaf dit recept 5/5 sterren
-
1/2 deciliter melk. Is dat niet wat weinig? Dat zijn 2 tot 3 eetlepels.
Ludo gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een eitje goed loskloppen en dan de rest van de ingredienten erdoor. Dit maakt het luchtiger.
Eef gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik woon ook in het buitenland. Waar geen zelfrijzend bakmeel is. Dit kun je zelf maken door 250 gram witte bloem met 3 thelepels bakpoeder en 1 theelepel zout te vermengen.
Fieneke Wassens gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik woon in het buitenland en hier hebben ze geen zelfrijzend bakmeel. Dus maar even kijken naar de verhoudingen.
Barbara Bos gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het recept heeft meer bakpoeder nodig. Twee keer dit recept uitgeprobeerd, twee keer een platte zware koek. Ander recept met drie theelepels bakpoeder, et voila!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren