Allergie informatie: Salisbury steak uit slowcooker
Terug naar het receptIngrediënten
- kilo rundergehakt
- eidooier
- scheutje melk
- 2 uien
- bakje champignons
- krulpeterselie
- paneermeel
- 300 milliliter runderbouillon
- zakje aanmaakjus
- 2 eetlepels ketchup
- eetlepel mosterd
- 3 teentjes geperste knoflook
- peper
- zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Salisbury steak uit slowcooker
- Allergieen informatie