Allergie informatie: Basissambal van rode pepers
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olie om in te fruiten
- De volgende kruiden fijnmalen/fijnstampen:
- 20 rode pepers
- 7 sjalotjes
- 5 teentjes knoflook
- 1 tomaat, gepeld, ontdaan van pitjes en in stukjes gesneden
- 2 theelepels verkruimelde trassi
- 1,5 theelepel zout
- 2 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Sambals
- Basissambal van rode pepers
- Allergieen informatie