Allergie informatie: Gemalen peper (sambal)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg adjoema peper
- 2 komkommers
- 1 bol knoflook
- 1 ui
- 2 eetlepels suiker
- ± 0,25 liter azijn
- zout
- zwarte peper
- keukenmachine
- pannelikker
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sambals
- Gemalen peper (sambal)
- Allergieen informatie