Allergie informatie: Phanang kerriepasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 stuks grote gedroogde rode pepers
- 1 stuks grote witte ui, fijngehakt
- 6 teentjes knoflook
- 1 eetlepel korianderwortel
- 1 eetlepel peperkorrels
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 eetlepel vissaus (nam pla)
- 1 theelepel trassi
Meer Recepten
- Gele Kerriepasta
Met chilipepers, sereh en kardemom uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Sambals - 34533 - Ajam Kodja
Met kip, rode kerriepasta en djahe uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - 34533 - Kerrie Saté Kambing
Met lamsvlees, santen en groene kerriepasta uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vlees - 34533 - Kip met pompoen in rode kerrie
Met kip, pompoen en santen uit Thailand
6 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Kerrie van Kikkererwten
Met kikkererwten, kerriepasta en paprika uit India
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Sambals
- Phanang kerriepasta
- Allergieen informatie