Allergie informatie: Rode kerriepasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 stuks gedroogde chilipepers
- 6 teentjes knoflook
- 3 eetlepels ui
- 2 theelepels djinten
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel sereh
- 1 eetlepel Thaise vissaus (nam pla)
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel trassi
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Sambals
- Rode kerriepasta
- Allergieen informatie