Allergie informatie: Sambal Manis
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rode Spaanse pepers
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 3 flinke theelepels bruine suiker
- 2 flinke theelepels zout
- flinke scheut ketjap manis
- klein beetje ciroensap
- olijfolie extra virgine
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal manis
- Allergieen informatie