Allergie informatie: Vindaloo-pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 2 centimeter verse gember
- 4 stuks gedroogde rode pepers
- 1 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel zout
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 stuks verse pepers
- 1 kopje korianderblad
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 4 stuks kruidnagels
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 2 theelepels venkelzaad
- 1 theelepel fenegriekzaad
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Ligurische pasta
Met korte pasta, courgette en tomaten uit Italie
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Sambals
- Vindaloo-pasta
- Allergieen informatie